четвъртък, 10 март 2011 г.

SMS - ЗА ИМЕН ДЕН

-Честит празник!
Много здраве, щастие и късмет
от нашата дружина,
А другото - от магазина!

-Честит имен ден!

С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов,
за да дава смисъл на всичко това!


-Пожелавам ти да имаш всичко,
което не се купува с пари
и пари за всичко останало!
Честит празник!

-Желая ти здраве - то е най-важното,
любов - защото е смисълът на живота
и пари - за да ти е по-леко!


-Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!
Честит празник!


-Нека всеки път, който избираш води до това,
което е истинско, добро и красиво!
Честит празник!



-Нека само обич топли твоите очи!
Нека слънцето огрява дните ти с лъчи!
Здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.



-Честит имен ден! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!


-Честит имен ден! Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!


-Очите ти от щастие да греят, сърцето ти от радост да тупти и всички птички пак да пеят, защото днес празнуваш ти! Честит имен ден!!!


-Честит имен ден, приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!


-Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!


Честит имен ден! Много здраве, щастие и късмет навсякъде и във всичко забавно! Бъди жив и здрав, още дълги, дълги години и живей с името си!


-Името е важно за живота на човека, но човек със име -  но без душа е нищо. Остани си такъв! С пожелание за весел имен ден! Това са едни страхотни пожелания за имен ден за мъж или жена !


Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти !


-Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.


Ти си стихия - не забравяй това! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена! Честит ден имен ден!


Името е важно за живота на човека, но човек със име -  но без душа е нищо. Остани си такъв! С пожелание за весел имен ден!


Ако има по-хубаво от живота, ако има по-красиво от изгрева над морето, ако има нещо по-чисто от радостта, ако има нещо по-силно от обичта, нека бъде вечно твое!


Изпращам ти три картички, една картичка за здраве, една картичка за любов и една картичка за щастие, но на всички картички е твоето име, защото днес ти имаш имен ден !


Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш забавно така както ти искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!


Честит имен ден на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката.


Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите; и любов, по-истинска от реалността!!!


Честит имен ден! Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!


- Честит имен ден! Желая рози пътят ти да кичат, живей в прегръдките на любовта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!


-Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!


На едни хубави очи, на едно добро сърце, на един прекрасен човек, който никога няма да забравя, Честит забавен имен ден !


Името ти отговаря на ...  надеждност, здравина и доброта. Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота. С пожелания за честит имен ден и много успех, щастие, здраве и любов.


Ти си слънцето за мен! Ти си радостта за мен! Ти си моя наркотик да е Честит именният ти ден!


Честит празник! Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не изгубен, а вечно обичан!


Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!


Честит Имен Ден! Чудя се и се мая какво да ти пожелая - щастие или радост, а може би вечна младост. Нека да е младост, защото в нея има щастие и радост!